Mod naprawdę ciekawy ale czy stawiać go na priv?? Z chęcią usłyszał bym głos innych. Jak na razie ciężko jest pograć z kimś (no bot) na nim nawet na serwerach mi znanych.
"Rzeczą ludzką jest błądzić, ale tylko głupiec trwa w błędzie"
Panowie nie róbmy jaj pp to 4fun - a mody pro n!tmod nie zabardzo do rego pasują, jestem za kategorycznym zakazem wprowadzanie tego modu na pp (stracimy graczy i taki konic pp). Na privie jeżeli gracze pro z naszego klanu sie zgodzą nie mam zastrzeżeń.
Jacek spokojnie,wiadomo że tak poważne zmiany robimy przez głosowanie.Ja na razie proponuję tylko odpalenie na privie.Zmiana moda z etpro na nitmod i na odwrót to żaden problem trwa to ze 3 minuty.Chodziło mi o to żebyśmy razem na nim pograli,bo mi znane serwy z tym modem są puste i chciałem zobaczyć jak to wygląda przy większej ilości graczy. PS.Odpalanie nitmoda na priv tylko w ustalonych godzinach,poza nimi etpro.
Znając Salema to wiem ze już ma przygotowany w zanadrzu jakiś wynalazek Co do pogrania razem w ustalonych godzinach, chyba ciężko będzie (chyba ze będzie to zapowiedziany klanowo-urodzinowy pojedynek)
Salem napisał(a):Odpalanie nitmoda na priv tylko w ustalonych godzinach
Wejście na serwer (o ile pomysł dojdzie do skutku) mogłoby być (a raczej powinien ) bez wymaganego hasła
"Rzeczą ludzką jest błądzić, ale tylko głupiec trwa w błędzie"